16.12.2020 12:02
Funky Team ry

FT Helsingin verkkokauppatilausten noutopäivä

Hei,
Funky Team Helsingin verkkokaupasta tehtyjen tilausten toinen noutopäivä on vahvistunut, olemme lauantaina 19.12.2020 klo 15-17 varastollamme jälleen jakamassa verkkokauppatilauksia, seurapaitoja sekä osa joukkuetilauksista on jaossa myös varastoltamme, mikäli ette ole varma oman joukkueenne varustetilauksista voitte kysyä tätä omalta valmentajaltanne.

Osoite:
Pelican Storage Ruoholahti
Köydenpunojankatu 15
Koska varaston nosto-ovea ei saa pitää auki, soitahan saapumisestasi Katja Rosenqvistille numeroon 044 989 5997 niin ovi tullaan avaamaan.
Emme tarvitse etukäteen ilmoitusta tulostasi, riittää että ovella ollessasi soitat meille jotta osaamme tulla avaamaan oven.
Mikäli varaston ovi sattuisi olemaan avoinna saapuessasi tässä vielä ohjeet miten löydät meidät:
FT:n varastokomerot sijaitsee sisääntulosta oikealla; kun saavut nosto-ovesta sisään, käytävä risteää oikealle ja vasemmalle.
Lähde kävelemään oikealle ja jatka käytävää suoraan, kunnes näet vasemmalla puolella seuran edustajat (koppi 74 on seuran varasto).

*Muistathan että tuotteet ja jäsenmaksuun sisältyvät kausipaidat luovutetaan ainoastaan kun maksu on maksettu ja se on kirjautunut seuran tilille. *