27.2.2021 09:47
Funky Team ry

Funky Team Finlandin tiedote 27.2.2021

Pyydämme muistamaan, että koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia tulee harjoituksissa noudattaa erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta. Tämän vuoksi on todella tärkeää, että jokainen noudattaa annettuja ohjeita. Mikäli ohjeita ei noudateta on riskinä vuorojen peruuntuminen ja toiminnan keskeytyminen.
Seurat ovat toimittaneet kunnille terveysturvallisuusselvityksen harjoittelusta. Harjoitukset on suunniteltu tämän suunnitelman pohjalta. Suunnitelman noudattamista seuraa sekä kunta että Avi.

Talvilomalta palaavia pyydämme käyttämään vakavaa harkintaa harjoituksiin osallistumiselle mikäli perheenne on ollut lomamatkalla talviloman aikana.
Kehotamme kaikkia lataamaan Koronavilkku-applikaation puhelimeen, mikäli ei sitä ole jo ladannut.

Mikäli urheilija saa altistumisilmoituksen koronavilkun kautta, harjoituksiin ei voi osallistua ennen kuin asia on selvitetty viranomaisten kanssa ja heiltä on saatu lupa harjoituksiin palaamiseen.
Seurayhteisö tiedottaa mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian niiden ilmetessä.

Toimintaohjeita:
Vanhemmat ja muut ulkopuoliset eivät voi tulla harjoitustiloihin.
Harjoitustiloissa, niiden käytävillä, odotustiloissa, tai muissa yleisissä tiloissa ei voi oleskella.

Maskin käyttö:
Käytä maskia harjoitustilojen käytävillä, pukuhuoneissa sekä odottaessasi alustalle tai harjoitustilaan siirtymistä.
Valmentajilta velvoitetaan maskin käyttöä harjoitusten aikana. Urheilijoille emme suosittele maskin käyttöä harjoitusten aikana turvallisuussyistä.
Harjoitusten päätyttyä laita käsidesiä, laita maski kasvoillesi ja poistu mahdollisimman nopeasti tiloista.
Toiminta harjoituksissa:
Jokainen pesee kätensä ja laittaa käsidesiä ensimmäiseksi tultuaan harjoituksiin.
Mikäli mahdollista, pukuhuoneissa ei vietetä aikaa vaan harjoituksiin saavutaan valmiiksi pukeutuneena ja harjoituksista poistutaan kotiin vaihtamaan vaatteet.
Urheilijat ilmoittautuvat harjoituksiin IN/OUT, tämä on edellytys harjoituksiin osallistumiselle.
Stuntteja ei saa tehdä ajalla 1.3-31.3.2021 kaikki harjoitukset tulee toteuttaa ilman lähikontaktia. Valmentajia on ohjeistettu suunnittelemaan harjoitukset tämän mukaan.

Muut turvallisuusohjeistukset
On tärkeää, että harjoitustiloissa, käytävillä, pukuhuoneissa tai muissa tiloissa ei ole ylimääräisiä henkilöitä. Vanhemmat voivat tuoda lapsensa harjoituksiin, mutta tiloista tulee poistua välittömästi, lasta ei voi odottaa harjoitustiloissa eikä harjoitustilojen käytävillä. Odotamme maskin käyttöä myös vanhemmilta.
Mikäli urheilijalla on mitään sairastumisen oireita, hän ei voi osallistua treeneihin. Jos urheilija on käynyt koronatestissä ja antanut negatiivisen näytteen, voi urheilija voinnin ollessa harjoituskuntoinen, osallistua treeneihin.

HUOM! Negatiivinen tulos ei poista karanteenia, jos sellainen on asetettu!
Ulkomailta palanneiden tai ulkomailta juuri palanneiden kanssa tekemisissä olleiden tulee pitää 14 vrkn karanteeni harjoituksista. Tarkemmat ohjeet löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta (www.thl.fi).

Käsihygieniaa ei voi korostaa koskaan liikaa; pesethän käsiäsi ahkerasti ja käytät käsidesiä. Näin varmistamme omalta osaltamme turvallisen harjoittelun kaikille.
Sama tiedote löytyy myös tiedosto muotoisena liitteenä