2.5.2021 12:22
Funky Team ry

Funky Team seurayhteisön tiedote 2.5.2021

Hei jäsenistö,

Funky Team seurayhteisön hallitukset ovat käyneet läpi uudet linjaukset Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän, AVIn sekä valtioneuvoston linjausten pohjalta.

Ilo uutisena voimme ilmoittaa, että uusien linjausten pohjalta kaikki 20-vuotiaat (2001 syntyneet) tai sitä nuoremmat voivat aloittaa harjoittelun sisätiloissa maanantaista 3.5.2021 alkaen.
Tarkemmat tiedot harjoittelun sisällöistä saatte valmentajilta.

Suomen Cheerleadingliitto ilmoitti linjauksen muutoksesta koskien huippu-urheilua. Tämän päätöksen kautta olemme antaneet poikkeusluvalla joukkueille, jotka valmistautuvat EM-karsintakilpailuihin, palata normaaliin harjoitteluun 28.4.2021 alkaen.

Noudatamme edelleen viranomaisten antamia hygieniaohjeita. Maskin käyttöä edellytetään jokaiselta 12-vuotta täyttäneeltä tai sitä vanhemmalta. Harjoitustilanteen ajaksi maskin voi ottaa pois, valmentajat pitävät maskia koko ajan.

Harjoituksiin saapumiset ja niistä poistumiset on yhä porrastettu, jotta voimme välttyä liiallisilta kohtaamisilta ja mahdollistaa turvavälien pitämisen.
Vanhemmat ja muut saattajat eivät voi tulla harjoitustiloihin sisälle eikä pukuhuoneita suositella käytettävän lainkaan.
Valmentajilla on käsidesiä, jota tulee käyttää aktiivisesti.

FT seurat haluavat toimia vastuullisesti ja ohjeiden mukaisesti. Emme halua olla luomassa riskiä mahdollisista tartunta-aalloista. Noudatamme viranomaisten linjauksia, taataksemme turvallisen harjoittelun kaikilla.

Rajoitukset ovat kestäneet pitkään alueellamme. Nyt tilanne näyttää valoisammalta. Muistetaan kuitenkin ettei epidemia ole vielä ohi; tehdään siis kaikkemme pitääksemme hygienia ja turvaväli-ohjeistuksista kiinni, jotta voimme jatkaa lajinomaista harjoittelua.
Funky Team seurayhteisö järjestää jälleen kesäleirit tuttuun tapaan. Kunnat ovat vahvistaneet, että kesäleirejä saa järjestää. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme heti mahdollisista muutoksista.

Lisätietoa leireistä saatte https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vRljCsJCmBgBadXlDFnzTPyOFR3dbxxSVUlu4xx2P6oFewMb-7dlozfE8Az9YuuzSgn7tKdaVZHIpH2/pub

Seurayhteisön hallitusten puolesta