6.6.2022 21:21
Funky Team ry

Hallituksen tiedote: SM-kenraalit 12.6. / Toiminnanjohtaja valittu / Minien joukkuejakoinfo / Kesäleirille mahtuu mukaan

*Terveiset hallituksen kokouksesta *

SM-kisat lähestyvät ja seurayhteisöllä on kilpailuissa edustettuina joukkueita jokaisessa kategoriassa! SM-kilpailut pidetään kaksipäiväisenä tapahtumana Espoon Metro-areenalla.

SM-kenraalit 12.6. klo 16-17
Lauantaina 12.6. pidetään Funky Teamin SM-kenraalit Töölön kisahallilla klo 16. Tervetuloa kannustamaan seuran omia joukkueita ja näkemään kilpailuohjelmat kokonaisuudessaan. SM-kenraaliin osallistuvat joukkueet ovat Wild Flyers, Senior Academy, Blackbackz ja Wild Sparkles. Liput ostetaan ovelta ja maksavat 5 €/ henkilö. Ovet avataan yleisölle klo 15.00. Nähdään Kisahallilla!

Toiminnanjohtaja valittu
Funky Team seuraan on nyt palkattu ensimmäinen toiminnanjohtaja. Tehtävään on valittu seurassa vuodesta 2017 lähtien valmennuskoordinaattorina toiminut Natalia “Natu” Beliaeva. Natalia aloittaa toiminnanjohtajan työtehtävissä 7.6.2022 alkaen. Natalialle myös onnittelut johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamisesta.

Hae kilpajoukkueeseen
Lisää tietoa minien joukkuejaoista seuran nettisivuilla https://www.funkyteam.fi
Junioreiden ja sitä vanhempien joukkuejaot pidetään elokuun alussa.

Kesäleireille mahtuu vielä mukaan!
Ilmoittaudu mukaan kesäleireille, joita järjestetään 22.6. asti Skillz Gymillä. Voit osallistua joko yhdelle tai useammalle päivälle. Lisätietoa https://www.funkyteam.fi/tapahtumat/leirit/kes%C3%A4leirit